Logo
Linja

Dhenia e ndihmes se pare BLSD

BLS (BASIC LIFE SUPPORT) Mbajtja e parametrave jetësorë. Nënkupton një sërë procedurash urgjente dhe joinvazive. Ato janë procedura që garantojnë sigurinë e vet personelit, të skenës, të pacientëve dhe uljen e invaliditetit. Menyrën e kërkesës për ndihmë, veprimet e bëra në vendngjarje. Si bëhet masazhi kardiak dhe frymëmarrja në rast arresti kardio-respirator.

Ju mirepresim

Eventi behet cdo jave diten e marte.


Publikuar më 12.05.2017
BLSD
112126127128 129